fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Veel gestelde vragen

Bij het aanmelden op de website ontvang je iedere maand verse nieuwe sokken. Om onze members te bedanken, geven wij nog een extra 10% korting op alle sokken uit de collectie.

Past Fresh Sock Club niet bij jou, of heb je voorlopig even genoeg sokken in de la. Geen probleem, een abonnement bij Fresh Sock Club op te zeggen. Bij "Mijn Account" ga je naar membership beëindigen.

De sokken van de maand worden altijd op de 20e van de maand of anders direct na het weekend verzonden.

Het merk van de maand en de sok van de maand worden geselecteerd door Fresh Sock Club. Ja precies, door jou dus! Wil je meebeslissen hoe de collectie er uit komt te zien? Meld je dan aan via robin@freshsockclub.com.

Fresh Sock Club werkt samen met producenten die net als ons een duurzame missie hebben. Tot op heden hebben wij nog geen leverancier gevonden die effen / zwarte sokken in hun collectie hebben, en daarnaast aansluiten bij de missie van Fresh Sock Club. We blijven hiernaar zoeken.

Onze collectie wordt zeer nauwkeurig vastgesteld om aan iedereen zijn wensen te voldoen. Het kan helaas wel is voorkomen dat een paar sokken niet past bij je verwachting. Dat is erg vervelend, maar wees niet getreurd. Bij Fresh Sock Club kan je geheel gratis het paar sokken binnen 14 dagen terug sturen. Stuur een mailtje naar info@freshsockclub.com en we lossen het voor je op.

In tegenstelling tot andere kledingstukken is de maatvoering voor sokken heel simpel. De damesmaat loopt van 37 - 41 en de herenmaat van 42 - 46. Voor 95% van de bevolking klopt dit dan ook. Andere maten sokken zijn niet beschikbaar bij Fresh Sock Club, wellicht in de toekomst.

Je sokken passen altijd door de brievenbus, je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. De sokken van de maand worden altijd op de 20e van de maand of anders direct na het weekend verzonden.

Staat jouw vraag er niet bij?

Dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

TOP