fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Veel gestelde vragen

Bij het aanmelden op de website ontvang je iedere maand verse nieuwe sokken. De eerste opvallende sokken krijg je helemaal gratis van Fresh Sock Club! Daarna krijg je elke maand nieuwe sokken in de brievenbus, geheel in style van Fresh Sock Club. Om onze leden te bedanken, geven wij nog een extra 12% korting op alle sokken uit de collectie. Hiermee kan je zowel jezelf als anderen heel goedkoop een cadeau geven. Om het overschot aan sokken, en met name de kapotte sokken, op te ruimen stuur Fresh Sock Club 2x per jaar een recycle envelop. Hierin stop je alle sokken die je kwijt wilt, en geheel gratis stop je dit in de brievenbus. Wij zorgen ervoor dat deze sokken een tweede leven krijgen.

Het welkomspakket van Fresh Sock Club bestaat uit een gratis paar sokken uit onze verrassende collectie, een flyer over het merk, uitleg van Fresh Sock Club en informatie van Sympany. Dit allemaal om het een keer te proberen. Ben je net als Fresh Sock Club blij met opvallende sokken, het verhaal van onze merken en de missie tot een duurzame wereld, goed nieuws dan hoef je verder niks te doen. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengt, en je kan opzeggen wanneer je wilt bij "Mijn account".

Past Fresh Sock Club niet bij jou, of heb je voorlopig even genoeg sokken in de la. Geen probleem, een abonnement bij Fresh Sock Club is altijd te pauzeren of op te zeggen. Bij "Mijn Account" ga je naar membership om hier je voorkeur door te geven. Doe dit nog voor 10 januari om de maand verzending over te slaan.

Het gratis welkomspakket wordt binnen 24uur verzonden, en is daarmee binnen 4 dagen in huis. Wanneer je besluit om elke maand een paar opvallende sokken te willen, dan ontvang je die iedere maand op hetzelfde moment. De volgende verzending is op 15 januari 2019. Zowel het welkomspakket als de normale levering past door de brievenbus, je hoeft hier dus niet voor thuis te blijven.

Het merk van de maand en de sok van de maand worden geselecteerd door Fresh Sock Club. Ja precies! Door jou dus. Wil je meebeslissen hoe de collectie er uit komt te zien? Meld je dan aan via robin@freshsockclub.com.

Fresh Sock Club werkt samen met producenten die net als ons een duurzame missie hebben. Tot op heden hebben wij nog geen leverancier gevonden die effen / zwarte sokken in hun collectie hebben, en daarnaast aansluiten bij de missie van Fresh Sock Club. We blijven hiernaar zoeken.

Onze collectie wordt zeer nauwkeurig vastgesteld om aan iedereen zijn wensen te voldoen. Het kan helaas wel is voorkomen dat een paar sokken niet past bij je verwachting. Dat is erg vervelend, maar wees niet getreurd. Bij Fresh Sock Club kan je geheel gratis het paar sokken binnen 14 dagen terug sturen. Ga hiervoor naar "Mijn Account" en ga dan naar "Retour". Je kan dan uit de maand collectie een vervangend paar sokken uitkiezen.

In tegenstelling tot andere kledingstukken is de maatvoering voor sokken heel simpel. De damesmaat loopt van 37 - 41 en de herenmaat van 42 - 46. Voor 95% van de bevolking klopt dit dan ook. Andere maten sokken zijn niet beschikbaar bij Fresh Sock Club, wellicht in de toekomst.

Het welkomspakket wordt binnen 24uur verzonden, en daarom binnen 4 dagen in huis. Op de 2de vrijdag van de maand ligt de nieuwe collectie sokken in de brievenbus. Deze verse sokken worden de dinsdag ervoor verzonden. Het kan een keer voorkomen dat de verzending vertraging oploopt, als ze op maandag dan nog niet in de brievenbus liggen neem gerust contact op met de klantenservice van Fresh Sock Club.

De afschrijving van Fresh Sock Club gebeurd altijd op dezelfde dag, namelijk elke 1e van de maand. Het kan daarom voorkomen dat de bestelling van het welkomspakket net voor de reguliere afschrijving heeft plaats gevonden. Wil je eerst het welkomspakket afwachten voordat de nieuwe collectie wordt toegezonden, ga dan naar "Mijn Account" om je lidmaatschap te pauzeren en neem contact op met de klantenservice.

Staat jouw vraag er niet bij?

Dan kun je contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

TOP